ANKARA / ÇUBUK - Bekir Yılmaz Ortaokulu

Ock

7. ve 8. sınıf öğrencilerimize, Diyetisyen Buse AYDIN tarafından Beslenme ve Obezite ile Mücadele konulu seminer verilmiştir.

Ock

Dönem sonu sportif faaliyetler kapsamında 7. sınıf erkek öğrenciler, sınıflar arası futbol karşılaşmaları; 7. sınıf kız öğrenciler, sınıflar arası halat çekme yarışmaları düzenlendi.

Ock

Okulumuzun 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile sinema etkinliği düzenledik.

Ara

Öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve onlara mandalina ikramında bulunmak için ziyaretimize gelen LÖSEV'e teşekkür ederiz.

Ara

Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen, okul idaremizin katkılarıyla okulumuzda Quilling(Kağıt katlama) yarışması düzenlenmiştir.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimiz Müdür Yardımcımız Emrah Bölükbaşoğlu ve Ertürk Semiz eşliğinde Ankara Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz Aynur Melek ÖMÜR'ün sınıf rehber öğretmeni olduğu 5. sınıf öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Alican KILIÇ, Okul Müdürümüz Yüksel ŞAHİN, Okul Rehber Öğretmenimiz Mustafa YENİDÜNYA'nın da katılımıyla veli ziyareti gerçekleştirdik.

Kas

Değerli öğretmenlermizin öğretmenler gününü okulumuz çok amaçlı salonunda, Din Kültürü Öğretmenimiz İlknur Canayakın'ın hazırladığı programlamla kutladık.

Programda en tecrübeli öğretmenimiz olarak Esin BİLGİN, en genç öğretmenimiz olarak Enes AKDENİZ; Müdür Yardımcılarımız Emrah BÖLÜKBAŞOÜLU ve Yasin ERDOĞAN'dan hediyelerini alırken bu güzel gün içinde hissettiklerini bizlerle paylaştılar.

Bizleri mutlu eden ve değerli hissettiren bu programda emeği geçen öğretmenlerimize, okul idaremize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca İlçe genelinde düzenlenen Şiir Yarışması'nda okulumuz 6-C Sınıfı Öğrencilerinden Eda Kalem 3. olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimize teşekkür ederek başarılarının devamını dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk Haftası kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümünde Atamızı saygı ve minnetle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını İlçe Merkezinde ve Okulumuzda düzenlenen tören ile kutladık.

Eyl

EBA( EĞİTİM BİLİŞİM AĞI) kullanımı ile ilgili afişlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Ağu

2018 yılından beri okulumuzda görev yapmakta olan Okul Müdürümüz Fehmi ALCAN'ın görev süresi dolduğundan ataması Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokuluna çıkmıştır. Yerine Yavuz Selim Din Kültürü Öğretmeni Erkan ÇAVAŞ atanmıştır.

Haz

Okulumuzda Görsel Sanatlar  ve Teknoloji ve Tasarım dersleri kapsamında hazırlanan çalışmalarla sene sonu okul sergisi düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.