ANKARA / ÇUBUK - Bekir Yılmaz Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusual Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Mrt

Öğrencilerimizin şiirleri, yazıları ve resimleriyle hazırlanan "BEKİR YILMAZ ORTAOKULUNUN ÇANAKKALE SEVDASI" isimli kitabımız yayınlandı.

Mrt

Çanakkale  Zaferi'nin yıldönümünü okulumuzda gerçekleştirilen program ile kutladık.

Mrt

7. Sınıflar arasında düzenlenen kızlar voleybol turnuvası finalinde 7/H ve 7/C sınıfları karşılaştı. 7/C sınıfı finali kazanarak şampiyon oldu.

7. Sınıflar erkekler futbol turnuvası finalinde 7/F sınıfı ile 7/H sınıfı karşılaştı. Maç sonucunda 7/F sınıfı finali kazanarak şampiyon oldu.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Değerli araştırmacı -eğitimci yazar Mustafa AKGÜN, okulumuzun düzenlediği imza günü, söyleşi ve kitap tanıtımı etkinliğinde öğrencilerimizle buluştu

Şbt

5. Sınıflar arasında düzenlenen yakan top turnuvasını 5/G Sınıfı kazandı.

Şbt

Ankara'da düzenlenen Wushu Budokadio turnuvasında 7/G sınıfı öğrencilerimizden Yusuf Cebrail Çiftçi 2. olarak madalya almıştır.

Şbt

7. Sınıf öğrencilerimiz Teknoloji ve Tasarım dersinde, geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kuş yuvalarını, okul bahçesindeki ağaçlara astılar.

Şbt

8. Sınıflar arası düzenlenen erkekler futbol turnuvasında 8/E Sınıfı finalde 8/D sınıfını yenerek şampion oldu.

Kızlar voleybol turnuvasında ise 8/D sınıfı 8/E sınıfını yenerek şampiyon oldu.

Şbt

6. Sınıf Öğrencilerimizden Halil İbrahim Sarıaslan, Ankara geneli yapılan judo müsabakada Ankara ikincisi olarak madalya almıştır.

Şbt

İHH Çubuk Şubesi okulumuzda yürütülen faaliyetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Şbt

5-C sınıfından İsa Emir Işık isimli öğrencimize Sınıf Rehber Öğretmeni Cihan Konyalı, Okul Rehber Öğretmenimiz Mustafa Yenidünya, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gülçin Erkan ve Okul Müdürümüz Yüksel Şahin tarafından veli ziyareti yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 8. sınıf erkekler arasında düzenlenen futbol turnuvasında 8-H sınıfı 8-A sınıfını yenerek üst tura çıktı.

8. sınıf kızlar voleybol turnuvasında ise 8-A sınıfı 8-H sınıfını yenerek tur atladı.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Semra Örs Kara önderliğinde, 5. sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ilgi ile izlendi.